KONFORLU BETON YOLLAR VATANDAŞI MEMNUN EDİYOR
Beyceli Mahallesi Hatipli mevkiindeki çeyrek asırlık çile, Fatsa Belediyesi tarafından yapılan beton yol çalışması ile esenliğe kavuştu.
Mahalle sakinleri 25 yıl aradan sonra konforlu yola kavuşmalarından ötürü Fatsa Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.
“UZAKLARI YAKIN EDİYORUZ”
Kent merkezine en yakınından en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “30 km’lik tarihin en büyük beton yol projesinin 1. etap çalışmaları kapsamında 13 km’lik kısmı olan yüzde 45’lik bölümünü tamamladık. İvedi olarak yıl sonuna kadar birinci etap beton yol çalışmamızı tamamladıktan sonra hız kesmeden 2. etap için çalışmalarımıza start vereceğiz. Ekiplerimiz son 15 günde Kargucak mahallesi, Hatipli mahallesi, Karşıyaka mahallesi, Saraytepe mahallesi, Geyikçeli mahallesi ve Beyceli mahallesi Hatipli mevkiinde toplamda 3.5 kilometre beton yol yaptı. Kırsal mahalle yollarını şehir yolları konforunda yapmaya devam ediyoruz. Beton yol çalışması kapsamında son 15 günde 3.5 kilometre beton yol yaptık. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Biz de uzak ve yakın kavramları yok. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizler için önemli. Belediyeler hizmet yeridir. Biz halkımızın hizmetkarıyız. Belediye Başkanı olarak beni en çok mutlu eden halkımızın verilen hizmetten duyduğu memnuniyetidir.” diye konuştu.
“MİLLETİN HİZMETKARI OLUP YOL YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Mahallesine çeyrek asır sonra gelen beton yol hizmetinden duyduğu memnuniyeti sosyal medyadan ifade eden İsmail Sezkin, Fındık patozlarının girmekte zorlandığı, düğünlerin atlarla yapılabildiği Beyceli Mahallesi Hatipli mevkiinde yapılan beton yol çalışmasından ötürü mahalle sakinleri adına mutluluklarını ifade etti.
Fatsa Belediyesi’ne minnettar olduklarını söyleyen İsmail Sezkin duygularını şöyle dile getirdi
“Benim köyüm, Fatsa ilçe merkezine 30 km uzaklıkta. Fotolardaki mavi evden sonrası Fatsa toprakları bile değil. Yani burası hudut. 25 yıl öncesine kadar buranın öyle bir yol çilesi vardı ki, mahallenin tamamı fındık toplamayı bitirmeden patoz çağıramazdı. Çünkü yol olmadığından gelemezdi. Düğünler ya atlar ile, ya da jipler ile yapılırdı. Hatta çocukları daha yeni askerlik çağında olan birinin düğününde jipler de getirememişti gelini. Zaman zaman 4 çeker jiplerle bile getirilemeyen cenazeler derevari yollardan omuzlarda evin yanına kadar taşınırdı. Bu çok eski değil; daha dün gibi. Saymakla bitmez yani Hatipli’nin o yol çilesi. O günleri unutup da bu günkü hizmetleri görmeyenlere ne denir ki? Sebep olanlardan ve başta Fatsa Belediye Başkanı Sayın İbrahim Etem Kibar, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve mahalle muhtarımız Mustafa Cezan olmak üzere “Halka hizmet Hakk’a hizmet” düsturuyla kendini milletin hizmetkârı bilip yapanlardan Allah razı olsun”